Colecția kanzashi 2014


În această colecție pestriță vei regăsi toate piesele care nu se încadrează într-o tematică sau o colecție anume: idei noi, comenzi, experimente. Însă toate au ceva în comun: sunt realizate prin tehnica tsumami kanzashi din materiale textile. Diverse forme, mărimi, combinații de culori și texturi, diverse utilizări ale pieselor te pot inspira și îți pot provoca idei noi.

Fie că vrei să porți una dintre aceste piese (începând din luna iunie poți să îmi dai un semn prin formularul de contact sau mă vei găsi pe Breslo), fie că vrei să le folosești ca punct de pornire pentru o variantă originală, eu mă voi bucura că ți-am adus puțină inspirație.

Martisoare flori kanzashi 2014

Am apucat să fac câteva mărțișoare pentru doamnele și domnișoarele norocoase din viața mea. Anul viitor sper ca și cele din viața ta să fie la fel de norocoase.

Floarea soarelui floare kanzashi clama brosa margele nisip Fluture din mătase din cravată - kanzashi Floare din mătase din cravată - kanzashi - pentru revercrizantema rosie satin - floare kanzashi cu cutie