Colecția Stele de Crăciun – 2013


O colecție mai redusă ca număr, dar complexă. Cu flori compuse din peste 40 de petale, în general, această colecție ilustrează eleganța satinului utilizat într-o singură culoare sau într-o combinație de culori puternice, intense. Piesele au fost realizate pe baza unor design-uri noi. Am experimentat cu petalele rotunde duble, în flori bogate, înalte, dar și cu petalele ascuțite, dispuse în numeroase straturi.

Mi-aș fi dorit să am timp să experimentez și cu mai multe culori și nuanțe, cum am făcut în colecția Tanguera, însă va trebui să las aceste experimente pentru viitor. Până la Crăciun voi mai completa cu alte flori, în caz că voi avea când și unde să mai lucrez.

Click pe poză pentru listarea în magazinul Breslo (merge doar la unele poze, dat fiind că unele flori sunt cadouri din partea mea).

Crizantema verde menta - floare kanzashi satin Bujor bleumarin - floare kanzashi satin Bujor albastru negru - floare kanzashi satin Bujor mov negru - floare kanzashi satin Bujor visiniu - floare kanzashi satin Crizantema rosie evenimente speciale - floare kanzashi satin Crizantema rosie - floare kanzashi satin