Alte proiecte


În afara programului pe care mi l-am făcut în jurul atelierului, am fost scriitor freelancer pe upwork.com, unde îmi caut de lucru şi îmi place să scriu articole pe tot felul de teme, însă am şi un proiect împreună cu o bună prietenă, legat de responsabilitatea de mediu. În curând îl vom lansa şi voi menţiona mai multe detalii.

În noiembrie 2011 am donat o parte din creaţiile mele unei echipe care ajută copii prin terapia asistată de animale şi i-am sprijinit în cadrul campaniei lor de strângere de fonduri pentru programele în desfăşurare.

În timpul liber pe care nu mi-l ocup realizând obiecte pentru grădina cu fluturi, sunt voluntar şi membru în diverse organizaţii. Printre ele se numără BEST Cluj-Napoca, în cadrul căreia am fost membru aspirant şi responsabilă pentru diverse activităţi (copyright, filme, sprijin moral).

În restul timpului liber sunt membru activ în Asociaţia Ecouri Verzi şi mă ocup ba cu marcare de trasee, ba cu puţină educaţie pentru natură, aşa, printre picături. În fiecare lună îmi place să particip ca voluntar la etapele în natură ale Clubului Clujul Pedalează.

Mai lucrez şi la (şi susţin) informarea publicului cu privire la Regulamentul privind protecţia datelor personale, ce va fi discutat şi votat în această primăvară în Parlamentul European. Te invit să citeşti mai multe şi să-i scrii unui europarlamentar.