Atelier de fluturi la Cluj-Napoca


Ți-a fost dor de mine? Uite că avem o șansă să ne întâlnim din nou în Cluj-Napoca să creem fluturi frumoși din materiale textile, sâmbătă 12 decembrie de la ora 14:00 până la ora 16:00 în Atelier Cafe, pe strada Memorandumului, nr. 9, la etaj.

Cel mai frumos cadou pentru cei dragi (sau chiar pentru tine) este ceva realizat cu drag cu propriile abilități. Desigur, abilitățile se învață, așa că abia aștept să ne vedem.

Vin cu materiale gata tăiate (pătrate de 6×6, 5×5 sau 4×4 cm), dar poți să aduci de acasă dacă ai vreun material preferat sau bucăți rămase de la alte proiecte.

Voi veni cu o mare parte din accesorii, însă prinde bine dacă ai pe acasă (și aduci cu tine) un pistol de lipit cu silicon (aduc batoane de 7 mm diametru) și o foarfecă.

Nici un prieten nu strică, așa că îl poți invita cu drag.

Fiindcă locurile sunt limitate la 15, te rog să confirmi participarea printr-un mesaj, un email la [email protected], un telefon (numărul este la detaliile paginii Grădina cu fluturi).

Participarea este liberă, iar cheltuielile vor fi acoperite prin donații. Gazdele din Atelier Cafe ne așteaptă cu cea mai bună limonadă din Cluj-Napoca 😉

Nu uita să aduci zâmbetul și voia bună 😀
Să ne vedem cu bine,
Andi

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.